We zijn bij de F!

De tijd vliegt! Voor mijn gevoel hebben we de E net gedaan en dan is het alweer tijd voor de F! Time Flies when you're having Fun, zeggen ze. Dat betekent dus dat ik de afgelopen twee weken heel prettig heb doorgebracht :) .

 

 Onze suggesties voor de F:

 

  • Fluoriserend
  • Fantastisch
  • Fijn
  • Fineliner
  • Ferm
  • Flora
  • Fauna
  • Flocculatiemateriaal (mijn Favoriete woord uit de rondleiding :) ! )
  • Fluctueren

Onze uitwerkingen

Heb je al eens een foto transfer gemaakt? Dat is echt een hele leuke techniek waar je veel kanten mee uit kunt. Siona heeft haar F opgedragen aan deze techniek en laat je in onderstaand filmpje zien hoe deze techniek werkt.

 

 


 

 

 

Ik heb toch weer gekozen voor Engelse woorden omdat ik dat vaak mooier vind dan Nederlandse tekst. Dit keer twee woorden: Face en Fears. Na wat denken heb ik gekozen voor twee dezelfde gezichten die elkaar aankijken (Face = gezicht maar het betekent ook aankijken, een hele mooie dubbele betekenis dus in dit geval). Voor de "rustige ik" zijn ook rustige kleuren gebruikt. voor de "angstige ik" zijn donkere kleuren gebruikt. De kleuren ondersteunen de tekst dus.

 

De kleur is met Van Gogh Aquarelverf op Strathmore aquarelpapier aangebracht. Met een Pigma Micron zijn de tekst en details aangebracht.

 


Prijs voor deelnemers F

 

 

   

Plaats jij je uitwerking voor de letter F voordat de G online gaat op de Facebookgroep of Instagram, dan maak je kans op deze prachtige set Stardust gelpennen van Sakura!

De winnaar van de E maken we bekend op de Facebook groep (of Instagram).

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sophialaan 46

Gebouw Keulse Pot
7311 PD Apeldoorn

T: +31 (0) 55 5274778

E: experience@royaltalens.com

* voor actuele openingstijden kunt u ons bellen/mailen.

Nieuwsbrief