Klaar voor de K?

We hopen dat vele van jullie nog steeds veel plezier hebben met deze challenge. En of je nu echt elke twee weken iets maakt of meer een kijker bent en alle inspiratie opslurpt en daar op een later tijdstip iets mee doet, dat maakt niet uit! Kijk op verschillende manieren naar al dat  moois dat je voorbij ziet komen, dan haal je het meeste uit de challenge. Welke materialen en technieken worden er gebruikt? Worden er materialen misschien op een andere manier gebruikt dan dat jij doet? Welke onderwerpen worden gekozen? Welke kleurcombinaties spreken je aan? Allemaal aspecten waar jij als maker is mee kan!

 


Onze suggesties voor de letter K :  

 • Kleurpotlood
 • Kneedgum
 • Kleur
 • Kleurloos
 • Kobalt
 • Koud
 • Koper
 • Knippen
 • Klein
 • Kroontjespen
 • Kunstenaar
 • Klaar
 • Kast
 • Kijken

 

 

 

  


Onze uitwerkingen

Als je iemand vraagt welke kleur ogen hij of zij heeft, krijg je vaak één kleur te oren: blauw, groen of bruin. Maar heb je wel eens goed iemand in de ogen gekeken? Je oog is niet één kleur maar een waar kleurenpalet! Siona heft dit gevangen in haar kaartje voor de K.

De speelkaart is beplakt met Strathmore tekenpapier en daarna met Rembrandt aquarelverf verf beschilderd. De basis van het oog is hiermee opgezet. Met Bruynzeel Design kleurpotloden is het het oog verder bewerkt. Met een Sakura gelpen zijn de laatste details aangebracht.

 


Prijs voor deelnemers letter K

   

 Plaats jij je uitwerking voor de letter J voordat de L online gaat op de Facebookgroep of Instagram, dan maak je kans op deze mooie set met 10 tubes van 40 ml van Gogh acrylverf!

 

De winnaar van de J maken we bekend op de Facebook groep (of Instagram).

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sophialaan 46

Gebouw Keulse Pot
7311 PD Apeldoorn

T: +31 (0) 55 5274778

E: experience@royaltalens.com

* voor actuele openingstijden kunt u ons bellen/mailen.

Nieuwsbrief