Leve de L!


Het leven moet je vieren, zeggen ze altijd. Vooral met creativiteit natuurlijk ;-) en die creativiteit hebben we gezien! Wat een leuke inzendingen allemaal. Het gaat alle kanten uit en dat is bijzonder leuk om te zien. Ik zag zelfs een aantal samenwerkingen voorbij komen. Leuk om andere ook te inspireren creatief bezig te zijn!


 Onze suggesties voor de letter L :

 

Lagen

Lijnen

Liefde

Licht

Lila

Lucht

Langzaam

Lekker

Letters

 


Onze uitwerking


 

 

Ik heb deze keer gekozen voor de L van lagen, omdat ik zo klein werk was dat een extra uitdaging. Tijdens het werken ontstond er een gezicht in mijn werk en daar ben ik op doorgegaan. Hebben jullie dat ook wel eens dat je met iets heel anders eindigd dan wat je in gedachten had? Of dat er spontaan een figuur ontstaat in je werk?

 

Stap 1: Ik ben begonnen met gesso om een neutral kleur te krijgen, zodat de kaart niet zichtbaar zal zijn. 

Stap 2: Ik heb een collage gemaakt met verschillende stukjes papier, deze heb ik verlijmd met acrylic binder.

Stap 3: Met wateroplosbare oliepastel en gesso breng je kleur aan. Met een babydoekje neem ik het hier en daar weer weg.

Stap 4: Op zijdepapier heb ik een patroon getekend met een Gelly Roll en dat weer met Acrylic binder op mijn kaart geplakt. Hier en daar heb ik ook nog theezakjes op de kaart geplakt.

Stap 5: Met een sjabloon breng ik Modeling paste aan. Ik had een aantal stippen weggehaald en er ontstond spontaan een gezicht.

Stap 6: Na het drogen breng ik opnieuw wateroplosbare oliepastels aan voor wat meer kleur. Het gezicht heb ik nog wat duidelijker gemaakt met gesso.

Stap 7: Teksten erbij geplakt.

 

 


Prijs voor deelnemers letter L


 

 

 

Plaats jij je uitwerking voor de letter L voordat de M online gaat op de Facebookgroep of Instagram, dan maak je kans op deze mooie set met Effect Liners! Hiermee voeg je een 3d effect toe aan je werk. Je kunt er lijnen mee zetten of stippen.  Het is te gebruiken op vrijwel elke (absorberende) ondergrond. In deze set zitten 4 parelkleuren. 

 

 

 

De winnaar van de L maken we bekend op de Facebook groep (of Instagram).

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sophialaan 46

Gebouw Keulse Pot
7311 PD Apeldoorn

T: +31 (0) 55 5274778

E: experience@royaltalens.com

* voor actuele openingstijden kunt u ons bellen/mailen.

Nieuwsbrief