Spiegeltje, spiegeltje aan de wand..... de S!


En dan zijn we alweer bij de S! De S biedt wel een heleboel mogelijkheden… spetters, stempelen of toch gewoon schilderen. Met al die regen is er vast genoeg tijd om er iets moois van te maken. En ja, wie is het mooiste van het land? Heel veel plezier met de S en ik kijk uit naar jullie uitwerkingen…  Hieronder vind je mijn uitwerking!


 Onze suggesties voor de letter S :

 • Smaak
 • Seizoen
 • Structuur
 • Sterren
 • Snel
 • Spetters
 • Sienna
 • Stift
 • Spraypaint
 • Stempelen
 • Schilderen
 • Sjabloon
 • Stippen
 • Samen
 • Softpastel

  


Mijn uitwerking


 

De S van Spraypaint natuurlijk! Zelf gebruik ik niet zo vaak spraypaint, maar ik ontdekte nu wel dat het zo snel droog is. Met mijn ongeduld zeker een plus ;-) En de effecten zijn eindeloos. Hier heb ik gedept met een droge doek, maar je kunt vast ook nog andere manieren vinden om structuur aan te brengen.

 

1. Ik heb verschillende lagen spraypaint over elkaar heen gespoten.

2. Je ziet dat ik het iets te snel heb gedaan… er komen belletjes op de verf.

3. Daarna gedept me een stuk keukenrol. Deze stappen heb ik nog een keer herhaald.

4. Een stencil op mijn kaartje gelegd en nog een keer met verschillende kleuren spraypaint aangebracht

5. Wit gebruikt om contrast te krijgen met de ondergrond.

6. Ook de letter weer gedept met papier.

 

Veel plezier met uitproberen!

 

  


Prijs voor deelnemers letter S


 

Plaats jij je uitwerking voor de letter S voordat de T online gaat op de Facebookgroep of Instagram, dan maak je kans op deze mooie Schets set! 

  

De winnaar van de S maken we bekend op de Facebook groep (of Instagram).

 Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sophialaan 46

Gebouw Keulse Pot
7311 PD Apeldoorn

T: +31 (0) 55 5274778

E: experience@royaltalens.com

* voor actuele openingstijden kunt u ons bellen/mailen.

Nieuwsbrief