Tadaa..... de T!


Wouw wat een mooie inzendingen weer voor de S. Ik heb een paar stip werken voorbij zien komen. Heel ontspannend om te doen… en softpastel honden, erg mooi! Het is nu alweer tijd voor de letter T. Ook weer een hele leuke en ik denk wel niet al te moeilijke letter. De T van thee, mijn meest gedronken drankje ;-). Ik heb gekozen voor Tintelingen. Ik ben benieuwd waar jullie mee komen!


 Onze suggesties voor de letter T :

 • Talent
 • Tekst
 • Transparant
 • Turkoois
 • Tekenen
 • Textielverf
 • Thee
 • Telefoon
 • Tent
 • Tuin
 • Toren
 • Tijd
 • Toon
 • Taal

  Mijn uitwerking


 

Voor de T heb ik weer nieuwe producten gebruikt van de Talens Art Creations. De T van Textielverf! Er zijn 2 verschillende soorten. Een textielverf voor lichte stof en een textielverf voor een donkere stof. Het verschil is dat die voor donkere stof dekkender is. Ik gebruik ze door elkaar heen.

 

 1. Ik had nog een stuk spijkerstof liggen en die heb ik op mijn kaart geplakt met gel medium.
 2. Met de textielverf (de transparantere) en een sponsje heb ik een basis van kleuren aangebracht.
 3. Het onderste deel heb ik afgedekt en daarna met een dekende witte textielverf gespetters
 4. Met een kwast en zwarte textielverf heb ik de boom erin geschilderd. Om hem nog meer te laten opvallen heb ik om de boom nog witte textielverf aangebracht.
 5. Met een glitter liner heb ik nog wat extra sterren aangebracht. Door de liner uit te smeren.
 6. Klaar!

 

Veel plezier met uitproberen!

 

  


Prijs voor deelnemers letter T


 

 

 

Plaats jij je uitwerking voor de letter T voordat de U online gaat op de Facebookgroep of Instagram, dan maak je kans op deze mooie Textielverfset met mooie pastel kleuren! 

  

De winnaar van de T maken we bekend op de Facebook groep (of Instagram).

 Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sophialaan 46

Gebouw Keulse Pot
7311 PD Apeldoorn

T: +31 (0) 55 5274778

E: experience@royaltalens.com

* voor actuele openingstijden kunt u ons bellen/mailen.

Nieuwsbrief