De U van Uniek!


En dan is het alweer tijd voor de U! De U van Uniek. Iedereen is Uniek. Kijk maar eens naar alle unieke inzendingen van de afgelopen weken. Iedereen op zijn eigen tempo. Ik zie al veel U'tjes online, maar de T mag er zeker ook nog zijn ;-) Ik heb weer met veel oh en ah gekeken naar de mooi inzendingen. Leuk dat een aantal van jullie een thema hebben. Ik kijk uit naar de inzendingen voor de U... Uniek…. Uitmuntend…. en Uitkijken.


 Onze suggesties voor de letter U :

 • Uit
 • Uitmuntend
 • Uniek
 • Uitdaging
 • Ultramarijn
 • Uil
 • Uitweg
 • Ufo
 • Uitkijk
 • Uurwerk

 

  Mijn uitwerking


 

De U van mijn favoriete kleur Ultramarijn! In ons assortiment kleurnummer 504 of iets in de buurt. Ik heb even wat producten verzameld om wat inspiratie op te doen. Van olieverf tot pastelpotlood. Leuk om zo alles zo bij elkaar te zien! 

 1. Mijn verzamelde ultramarijn artikelen.
 2. Mijn kaart in de gesso gezet.
 3. Verschillende materialen met verschillende producten een kleur gegeven.
 4. De verschillende lagen op mijn kaart geplakt met gel medium.
 5. Nog een accent kleurtje toegevoegd en klaar!

Veel plezier met uitproberen!

 

  


Prijs voor deelnemers letter U


 

 

 

Plaats jij je uitwerking voor de letter U voordat de V online gaat op de Facebookgroep of Instagram, dan maak je kans op deze mooie set met onze Universal verf van Amsterdam Deco! 

  

De winnaar van de U maken we bekend op de Facebook groep (of Instagram).

 Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sophialaan 46

Gebouw Keulse Pot
7311 PD Apeldoorn

T: +31 (0) 55 5274778

E: experience@royaltalens.com

* voor actuele openingstijden kunt u ons bellen/mailen.

Nieuwsbrief