De X.... ja van wat eigenlijk?


Oef niet de meest makkelijke letter... dat weekje langer konden wij in ieder geval goed gebruiken. Al zag ik al een paar heel ingenieuze (kan ik dat zo zeggen) voorbijkomen ;-) We hebben ons bij onze uitwerking laten inspireren door eXist, eXplore en met de boompjes een heel klein beetje door Xmas. 


 Onze suggesties voor de letter X :

  • Xtra
  • Xmas
  • Xplosie
  • Xylofoon
  • Xantippe
  •  Xplore 

 

  Mijn uitwerking


 

De X! Met heel veel plezier heb ik deze uitwerking gemaakt, zeker het in laagjes werken was iets dat ik een poos niet gedaan had. Hoop jullie er mee te inspireren, maar laat ons vooral ook jullie creaties zien!  

 

Hoe ik het gemaakt heb:

 

1: Het gebruikte papier, tracing paper ( transparent papier) en zwart aquarel papier, heb ik eerst op de juiste grootte geknipt. 

2: Met potlood had ik al de contouren van de bergen op het zwarte papier getekend, hier ben ik met grijze betonpasta (Talens Art Creation) overheen gegaan. 

3: Ik heb met de bergen van achter naar voren gewerkt: 1 laag betonpasta voor de achterste rij, 2 lagen voor de middelste rij (waarbij ik telkens de laag eerst liet drogen) en 3 tot 4 lagen voor de voorste rij.

4: Finishing touch met de goudkleurige metallic verf (Talens Art Creation)

5: Tijdens het laten drogen van de lagen betonpasta ben ik op het tracing paper/ transparante papier begonnen en heb daar met een watervaste fineliner, Micron Pigma, op een eenvoudige wijze boompjes op getekend. 

6: Tenslotte heb ik met een Sakura Pen Touch extra fine de tekst 'Don't just exist, wander & explore' geschreven. 

 

 

   


Prijs voor deelnemers letter X


Plaats jij je uitwerking voor de letter X voordat de Y  online gaat op de Facebookgroep of Instagram, dan maak je kans op een set met 4 potjes Art Creation Metallic, om tal van ondergronden van een metallic of waar je wilt een xmas look te voorzien.  

  

De winnaar van de X maken we bekend op de Facebook groep (of Instagram).

 Reactie schrijven

Commentaren: 0

Sophialaan 46

Gebouw Keulse Pot
7311 PD Apeldoorn

T: +31 (0) 55 5274778

E: experience@royaltalens.com

* voor actuele openingstijden kunt u ons bellen/mailen.

Nieuwsbrief